Bedre EDI til SAP - Boost dine EDI-processer!

Bedre EDI til SAP - Boost dine EDI-processer!

Lær af de bedste: Sådan booster du dine EDI-processer, når du har SAP

Mød førende danske virksomheder, der alle bruger SAP, og hør hvordan de har tacklet komplekse forretningsudfordringer med EDI. Lær af erfaringer fra Lemvigh-Müller og BESTSELLER, få INVIXO’s 5 skridt til bedre EDI, og hør om SAP’s seneste, massive satsning på deres integrationsplatform.

Bedre EDI til SAP er en unik online-konference for dig, der har SAP, og som gerne vil optimere din virksomheds processer omkring EDI. På konferencen kan du møde en række garvede SAP-brugere og eksperter, der allerede har formået at skabe effektivitetsforbedrende EDI-setups til SAP.

Bliv blandt andet klogere på, hvordan din egen EDI-afdeling kan blive bedre rustet til at supportere interne og eksterne interessenter, øge compliance og reducere den tid, I bruger på at onboarde nye partnere. Deltag i konferencen, og hør mere om Link – fremtidens EDI-managementplatform til SAP.

Få muligeheden for at møde to af vores yderst kompetente INVIXO-drivkrafter som oplægsholdere i dette digitale event:

Ralph Nedergaard som har arbejdet med IT siden starten af 90’erne – og specifikt i feltet omkring integration til SAP i mere end 20 år. Før han kom til INVIXO, havde han lederstillinger hos IBM, PA Consulting samt NNIT. Ralph har et bredt kendskab til integration og integrationsrelaterede emner på tværs af forskellige emner og platforme.

Peter Kreiner-Sasady som har arbejdet med integration siden 2003 – i de sidste mange år som Arkitekt og rådgiver til en lang række af Danmarks største virksomheder, fx Ørsted, Falck, Arla, Københavns Kommune, Solar og andre virksomheder, der alle anvender SAP. Gennem praktisk projekterfaring har Peter opnået dyb indsigt i kombinationen af SAP og B2B-integrationer.

5 skridt til bedre EDI

Med forskellige løsninger og ad-ons til mapning, logning, transport og fejlhåndtering bliver EDI-landskabet hurtigt svært at finde rundt i. Hvilken ende skal du tage fat i, hvis du ønsker et strømlinet og overskueligt EDI-setup med hurtigere onboarding, bedre fejlhåndtering og svar på alle forretningens spørgsmål? Hvilke processer skal du have styr på, og hvem i og uden for organisationen skal du involvere?

INVIXO Consulting Group har erfaring fra en lang række store virksomheder, der har stået med disse spørgsmål, og som i dag drager fordel af EDI-løsninger, som spiller optimalt sammen med virksomhedernes SAP. Hør dem fortælle, hvilke 5 centrale skridt du skal tage for at komme fra A til B og helt i mål.

 

Bizbrains og INVIXO skal i samarbejde levere bedre...
Boomi Honors Partners in 2020 Partner Summit Award...