Bizbrains og INVIXO skal i samarbejde levere bedre EDI til SAP-kunder på det danske marked

Bizbrains og INVIXO skal i samarbejde levere bedre EDI til SAP-kunder på det danske marked

Bizbrains og INVIXO skal i samarbejde levere bedre EDI til SAP-kunder på det danske marked

Når danske virksomheder med SAP som ERP-løsning vil booste deres elektroniske samhandel, kan de fremover få hjælp fra et par yderst kompetente spillere, som har slået kræfterne sammen.

Bizbrains A/S og INVIXO Consulting Group A/S har nemlig valgt at indgå et formelt samarbejde for at sikre bedre EDI-løsninger til virksomheder, som benytter SAP.

Bizbrains er blandt de førende eksperter i Danmark, når det kommer til elektronisk samhandel. Via deres EDI Management-platform Link håndterer danske virksomheder dagligt mange hundredtusind digitale B2B-transaktioner i form af ordrer, ordrebekræftelser, fakturaer, følgesedler og andre forretningsdokumenter. Et stigende antal Link-kunder har valgt SAP som ERP-løsning, og derfor er det vigtigt for Bizbrains at alliere sig med virksomheder som INVIXO, der har indgående erfaring med implementering af SAP.      

”INVIXO har en særdeles værdifuld viden om SAP og de forretningsprocesser, der typisk er kendetegnende for virksomheder, som benytter SAP,” siger Dennis Nørgaard Zachariasen, CCO og partner i Bizbrains. ”Sammen kan vi hjælpe virksomheder med at gøre den elektroniske samhandel langt nemmere og meget mere effektiv, med udgangspunkt i den investering, virksomhederne allerede har lavet - eller overvejer at lave - i en SAP-løsning.”

Hos INVIXO er der samme begejstring at spore. Henrik Holt Kjær, CEO i INVIXO Consulting Group A/S, udtaler: ” Samarbejdet med Bizbrains og integreringen af deres tilhørende produkter har stået på det seneste års tid, og vi vurderer et ”optimalt fit” til INVIXOs kontinuerlige fokusering på at supportere kunderne med Enterprise Architecture og Integrationsløsninger. Vi ser meget frem til et styrket samarbejde fremadrettet.”

Boomi aXis for SAP Released as First iPaaS Solutio...
Bedre EDI til SAP - Boost dine EDI-processer!